נקניק שוקולד
לא רק לילדים: קינוח שוקולדי צונן וטעים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל30 מנות:
- 1 כוס סוכר
- 1/2 כוס קקאו
- 100 גרם חמאה
- 1/4 כוס יין אדום מתוק
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כפית תמצית רום
- 1 מעדן שוקולד
- 350 גרם ביסקוויטים מרוסקים לאבקה
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים בסיר בינוני על אש קטנה סוכר, קקאו, חמאה ויין. מורידים מהאש.
-
02.
מוסיפים מעדן שוקולד, תמצית וניל ורום, מערבבים היטב ומוסיפים את הביסקוויטים.
-
03.
פורסים נייר אפיה. מניחים לאורך קצה הנייר חצי מהתערובת ומגלגלים -נוצר נקניק שמצופה בנייר אפיה. עושים שוב את אותה פעולה עם המחצית השניה של התערובת. 4 מקפיאים. לפני ההגשה מחלקים לפרוסות ומקלפים את הנייר.
הכנת? כאן מדרגים