מתכון בראוניז כשר לפסח | השף הלבן

בראוניז כשרים לפסח

מתכון קוצר מחמאות לבראוניז שוקולדיים ונימוחים כשרים לפסח

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בראוניז כשרים לפסח

המרכיבים ל 8 מנות:

  • 100 גרם חמאת "תנובה"
  • 3 כוסות סוכר
  • 3 כפיות תמצית וניל
  • גביע גבינת שמנת 25% "נפוליאון"
  • 1.5 כוסות קמח מצה
  • 6 כפות קמח תפו"א
  • 2 חבילות (200 גרם סה"כ) שוקולד חלב
  • 6 ביצים
  • 1 כוס אגוזים שבורים גס
גודל תבנית: תבנית מלבנית 20x30 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

     מכניסים לקערת המיקסר את החמאה והסוכר ומעבדים לעיסה חלקה.

  • 02.

    מוסיפים את תמצית הוניל ואת גבינת השמנת וממשיכים לערבב.

  • 03.

    מוסיפים את קמח המצה באיטיות תוך כדי בחישה, ואחריו 6 כפות קמח תפו"א.

  • 04.

    בנתיים, שוברים את השוקולד לקוביות וממיסים במיקרו. עליו להיות רך ולא נוזלי.

  • 05.

    מוסיפים לבלילה 6 ביצים וממשיכים לערבב, על מהירות נמוכה.

  • 06.

    מוסיפים לקערה את השוקולד המומס (לאחר שהצטנן מעט) ו-3/4 כוס מהאגוזים, וממשיכים לבחוש.

  • 07.

    מכינים תבנית בגודל הרצוי עם חמאה וקמח או עם נייר אפייה ושופכים פנימה את בלילת הבצק בצורה שווה.

  • 08.

    מפזרים מעל את שארית האגוזים.

  • 09.

    אופים משך 30-40 דקות בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 10.

    כשהבראוניס מוכנים, אפשר לצנן מעט, לחתוך לריבועים ולאפסן.

הכנת? כאן מדרגים
(47)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.