מתכון עוגת קרמבו כשרה לפסח | השף הלבן

עוגת קרמבו כשרה לפסח

עוגת מוס דמויית קרמבו וכשרה לפסח, מתאימה כמנה אחרונה בארוחת הסדר וכן לאירוח בימי חג פסח

מאת: שמרית טלמן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת קרמבו כשרה לפסח

המרכיבים ל 15 מנות:

  • חבילת אינסטנט פודינג בטעם שוקולד כשר לפסח
  • חבילת אינסטנט פודינג בטעם וניל כשר לפסח
  • 6 ביצים
  • 8 כפות סוכר
  • 1/2 כוס חלב
  • חבילת שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו
  • 2 כפות אבקת קקאו
  • 30 גרם חמאה
  • 1 מיכל שמנת מתוקה 38% של השף הלבן

הוראות הכנה:

  • 01.

     העוגה מורכבת משלוש שכבות. להכנת השכבה הראשונה: מקציפים 6 חלבונים עם 6 כפות סוכר, מוסיפים תוך הקצפה איטית פודינג שוקולד וחלמונים.

  • 02.

     אופים כ-25 דק' בחום של 180 מעלות בתבנית עגולה קפיצית.

  • 03.

    להכנת השכבה השנייה: מקציפים שמנת מתוקה של השף הלבן עם 1/2 כוס חלב וחב' פודינג וניל. שמים על העוגה לאחר שהתקררה.

  • 04.

    להכנת השכבה השלישית: בקערה על סיר עם מים על הגז ממיסים - שוקולד עם 2 כפות סוכר + 2 כפות קקאו ומעט חלב. כשהחומרים נמסים לכדי רוטב חלק מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהחמאה נמסה לגמרי.

  • 05.

     שופכים את השוקולד על הקצפת.

הכנת? כאן מדרגים
(807)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.