עוגת גזר ופקאן טבעונית ונימוחה! | השף הלבן

עוגת גזר ופקאן טבעונית

עוגה גזר רכה ומלאת טעמים במרקם נימוח כמו של עוגת יוגורט. נפלאה עם משקה חם ליד

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת גזר ופקאן טבעונית
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל8:

לרכישה >>
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כוס סוכר
  • להגשה: אבקת סוכר
  • 1.5 כוסות קמח
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • 1 כפית סודה לשתיה
  • 2/3 כוס אגוזי פקאן קצוצים
  • 3/4 כפית קינמון
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 גביע מעדן סויה BIO בטעם טבעי "תנובה"
  • 1.5 כוסות גזר מגורר דק
  • 1/3-1/2 כוס מיץ תפוזים
  • 2 כפות חומץ
גודל תבנית: תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה קמח, אבקת אפיה, סודה, פקאן, קינמון ומלח. מערבבים בקערה נפרדת את יתר החומרים. מאחדים את תכולת שתי הקערות ומערבבים לעיסה אחידה. מעבירים לתבנית משומנת ומניחים ל 20 דקות ליד התנור המתחמם.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 02.

    מחממים תנור ל 180 מעלות ואופים 35-40 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מכבים תנור ומניחים לעוגה בתנור הכבוי עוד כ 5 דקות. מוציאים ומצננים. בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(2)