שוקו חם בסגנון שוקולטה
הגשם לא מפסיק לרדת והחורף קר במיוחד? כנסו הביתה, תכינו את השוקו בסגנון שוקולטה –אולגה טוכשר עם מתכון למשקה חם, מושחת, מפנק ומנחם
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: אולגה טוכשר
עיצוב: אולגה טוכשר
המרכיבים ל 2:
- 480 מ"ל (2 כוסות) משקה שקדים תנובה ALTERNATIVE
- 20 גרם (2 כפות שטוחות) סוכר
- 20 גרם (2 כפות שטוחות) קורנפלור
- 20 גרם (2 כפות) קקאו
- 50 גרם שוקולד מריר, קצוץ
הגשה:
- קצפת צמחית
- שוקולד מריר מגורד
הוראות הכנה:
-
01.
שמים בסיר בינוני את משקה השקדים והסוכר. מנפים פנימה את הקורנפלור והקקאו, מערבבים היטב בעזרת מטרפה ידינית ומבשלים 4-5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהסוכר נמס, והתערובת מתחילה להסמיך.
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים פנימה את השוקולד וטורפים היטב עד שהוא נמס, ומתקבלת שוקולטה במרקם אחיד, חלק וקטיפתי.
-
03.
יוצקים לכוסות ומגישים מיד עם תוספת קצפת ושוקולד מגורד.
הכנת? כאן מדרגים