מתכון מילקשייק פטל שחור ואוראו - מהיר וקל להכנה | השף הלבן

מילקשייק פטל שחור ואוראו

הפעם, הכנו לכם מילקשייק פטל ואוראו עם איזון טעמים מעולה. טיפ: למקרם קרמי ומפנק, תוסיפו שמנת למרכיבי המילקשייק האהוב עליכם

מאת: סבינה ולדמן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון מילקשייק פטל שחור ואוראו
צילום: בן יוסטר עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 4 מנות:

למילקשייק:
  • חצי כוס פטל שחור טרי
  • 2 כפות ריבת פטל שחור או אוכמניות
  • 1 כוס גלידה וניל
  • 4 עוגיות אוראו
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 10% "השף הלבן"
  • 1 כוס חלב
להגשה:
  • 1/2 מיכל (125 מ"ל) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 1 כף מייפל
  • 1/2 כוס פטל שחור טרי

הוראות הכנה:

  • 01.

    בבלנדר מניחים את כל רכיבי השייק וטוחנים למרקם גרגרי. מחלקים לכוסות.

  • 02.

    מקציפים את השמנת עם המייפל למרקם רך אך יציב ומניחים 2 כפות מעל השייק. מעטרים בפטל ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(6)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.