גלידוניות סמודי | השף הלבן

גלידוניות סמודי

רוצים לגוון את המתכונים הקפואים של הקיץ? שילבנו בשבילכם 2 קלאסיקות: שייק פירות וגלידוניות! מתכון לגלידוניות סמודי מפירות טרופיים שמכינים בקלי קלות

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלידוניות סמודי
צילום: דרור עינב עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 12-15 יחידות:

  • 2 כפות חלב מרוכז
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן"
  • ½ שקית (150 גרם) סמודי צהוב "סנפרוסט"
  • ¼ שקית (75 גרם) פירות יער קפואים "סנפרוסט"
  • לציפוי: שוקולד מריר מומס
גודל תבנית: מגשית קרח

הוראות הכנה:

  • 01.

    טוחנים יחד את הסמודי הצהוב עם החלב המרוכז והשמנת להקצפה בבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד

  • 02.

    מוזגים את התערובת למגשית קרח, מקשטים עם קוביות קרח ומעבירים להקפאה

  • 03.

    לאחר שקוביות הסמודי קפאו, מחלצים אותן לרשת ומזלפים מעליהם שוקולד מריר מומס.

  • 04.

    שומרים את הגלידוניות בהקפאה עד להגשה

  • 05.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.