פנקייק שוקולד ממעדן שוקולד סויה
גם ילדים רגישים לחלב יכולים ליהנות מפנקייק שוקולדי נפלא
פרווה
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אמיר מנחם
עיצוב: דיאנה לידנר
המרכיבים ל12-15:
- 240 גרם קמח תופח
- 1 כף סוכר
- 1 כף אבקת קקאו
- רבע כפית מלח
- 150 גרם מעדן סויה שוקולד "ALTERNATIVE"
- 250 מ"ל משקה סויה "ALTERNATIVE"
- 2 ביצים
- 40 גרם שמן קנולה
- להגשה-
- פירות
- אבקת סוכר
- מייפל
הוראות הכנה:
-
01.
בקערות נפרדות מערבבים את החומרים היבשים יחד, וחומרים הרטובים יחד.
-
02.
יוצרים גומה בקערה עם הקמח ויוצקים פנימה את הנוזלים.
-
03.
מערבבים עד לקבלת מסה אחידה, אך יש להימנע מלערבב מדי. מטגנים במעט שמן עד להזהבה מכל צד.
-
04.
מגישים עם רוטב שוקולד ופירות יער טריים.
הכנת? כאן מדרגים