פנקייק שוקולד ממעדן שוקולד סויה | השף הלבן

פנקייק שוקולד ממעדן שוקולד סויה

גם ילדים רגישים לחלב יכולים ליהנות מפנקייק שוקולדי נפלא

מאת: סבינה ולדמן
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אמיר מנחם עיצוב: דיאנה לידנר

המרכיבים ל12-15:

  • 240 גרם קמח תופח
  • 1 כף סוכר
  • 1 כף אבקת קקאו
  • רבע כפית מלח
  • 150 גרם מעדן סויה שוקולד "ALTERNATIVE"
  • 250 מ"ל משקה סויה "ALTERNATIVE"
  • 2 ביצים
  • 40 גרם שמן קנולה
  • להגשה-
  • פירות
  • אבקת סוכר
  • מייפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערות נפרדות מערבבים את החומרים היבשים יחד, וחומרים הרטובים יחד.

  • 02.

    יוצרים גומה בקערה עם הקמח ויוצקים פנימה את הנוזלים.

  • 03.

    מערבבים עד לקבלת מסה אחידה, אך יש להימנע מלערבב מדי. מטגנים במעט שמן עד להזהבה מכל צד.

  • 04.

    מגישים עם רוטב שוקולד ופירות יער טריים.

הכנת? כאן מדרגים
(2)