מתכון מעדן סולת | השף הלבן

מעדן סולת

דייסת סולת עם קינמון

מאת: מירי אביב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מעדן סולת

המרכיבים ל 30 מנות/ תבנית פיירקס:

  • 2 כוסות חלב
  • 2 כוסות שמנת מתוקה להקצפה 32% של השף הלבן
  • 2 כוסות מים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס סולת
  • 1 כוס מים פושרים
  • קינמון

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    בסיר על להבה נמוכה מחממים ומערבבים ללא הפסקה, על מנת למנוע גושים את החלב, שמנת מתוקה ומים.

  • 03.

    לאחר שהתערובת מתחילה לרתוח (ללא גלישה) יש להוסיף את הסולת והמים שעורבבו יחדיו בקערה עמוקה לתוך החלב החם ולהמשיך לערבב על אש נמוכה כ 15 דקות עד לריכוך הסולת.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 04.

    שהתערובת מוכנה יש לשפוך לתבנית פיירקס בינונית ולצנן בטמפרטורת החדר, לאחר מכן יש לקרר במקרר 3 שעות מינימום.כאשר מגישים את מעדן הסולת יש לפזר קינמון.

הכנת? כאן מדרגים
(38)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.