מתכון בלינצ'ס אפוי במילוי קונפיטורת תותים וגבינת שמנת | השף הלבן

בלינצ'ס אפוי במילוי קונפיטורת תותים וגבינת שמנת

אוהבים בלינצ'ס? הפכו את הבלינצ'ס שלכם לקינוח מפואר

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בלינצ'ס אפוי במילוי קונפיטורת תותים וגבינת שמנת

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 10 עלי בלינצ'ס
  • 30 גרם חמאה מומסת
  • 1/2 כוס קונפיטורת תות או אחרת
  • 1 גביע (225 גרם) גבינת שמנת
  • 2 כפות סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את גריל התנור.

  • 02.

    מניחים את עלי הבלינצ'ס על משטח עבודה. משטחים במרכז כל עלה כף קונפיטורה ומעל כף גבינת-שמנת. מקפלים לרבעים.

  • 03.

    מניחים את העלים המקופלים על התבנית כך שיחפפו מעט. מברישים בחמאה ומפזרים מעל את הסוכר.

  • 04.

    אופים במדף העליון כ-5 דקות, עד שהמאפה זהוב ומבעבע. מוציאים מהתנור, משהים כמה דקות ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(88)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.