מתכון ספינג׳ מרוקאי אסלי | השף הלבן

ספינג׳ מרוקאי אסלי

סופגניות מרוקאיות מטוגנות

מאת: רונית חן אסידו
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
ספינג' מרוקאי אסלי

המרכיבים ל30 יחידות:

מרכיבים:
  • 1 קילו קמח
  • 2 ביצים
  • 1 אבקת אפיה
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1 כפית ערק
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את קילו הקמח עם השמרים היבשים

  • 02.

    מוסיפים את יתר המרכיבים ומתחילים ללוש עם המים לבצק רך ודליל

  • 03.

    מניחים להתפחה ולאחר מכן מעבדים שוב ומניחים להתפחה שנייה

  • 04.

    מחממים שמן עמוק, כשהשמן רותח מרטיבים את הידיים במים ויוצרים עיגולים עם חור באמצע

  • 05.

    מטגנים ומוציאים על נייר סופג אוהבים ספינג'? לעודמתכון לספינג' מרוקאי>>

הכנת? כאן מדרגים
(67)