ספינג׳ מרוקאי אסלי
סופגניות מרוקאיות מטוגנות
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל30 יחידות:
מרכיבים:
- 1 קילו קמח
- 2 ביצים
- 1 אבקת אפיה
- 2 כפות שמרים יבשים
- 1 כפית ערק
- 1 כפית מלח
- 2 כפות סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את קילו הקמח עם השמרים היבשים
-
02.
מוסיפים את יתר המרכיבים ומתחילים ללוש עם המים לבצק רך ודליל
-
03.
מניחים להתפחה ולאחר מכן מעבדים שוב ומניחים להתפחה שנייה
-
04.
מחממים שמן עמוק, כשהשמן רותח מרטיבים את הידיים במים ויוצרים עיגולים עם חור באמצע
-
05.
מטגנים ומוציאים על נייר סופג אוהבים ספינג'? לעודמתכון לספינג' מרוקאי>>
הכנת? כאן מדרגים