מתכון מעטפות פילו במילוי תותים בשמנת | השף הלבן

מעטפות פילו במילוי תותים בשמנת

מעטפות פילו במילוי תותים בשמנת

מאת: דפנה מיכאל
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מעטפות פילו במילוי תותים בשמנת

המרכיבים ל14 מנות:

  • עלי פילו כמספר המנות
  • 30 גרם חמאה מומסת
  • 2 שמנות חמוצות 400 מ"ל
  • 5-4 כפות אבקת סוכר
  • סוכר וניל
  • כף קורנפלור
  • חלמון
לרפרפת התותים:
  • 10-15 תותים
  • 3 כפות סוכר
  • 1/2 כף קורנפלור

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנה:

  • 02.

    מסננים את השמנות כמה שעות במסננת עד לקבלת מירקם של גבינת שמנת.

  • 03.

    מוסיפים אבקת סוכר,חלמון,וניל וקורנפלור ומערבבים לתערובת אחידה.

  • 04.

    מניחים את התותים הסוכר והקורנפלור בסיר קטן ומבשלים כ- 5 דקות עד להסמכה קלה. מקררים.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 05.

    מורחים דף אחד של פילו במעט חמאה .חותכים ל- 4 ריבועים ומניחים אותם אחד על השני.

  • 06.

    מניחים את העלים בתבניות קטנות של טארטים. אפשר להניח גם על נייר אפייה.

  • 07.

    ממלאים בכף גדושה של השמנת , מעליה כף של רפרפת התותים. סוגרים מעט את העלים מסביב.

  • 08.

    מורחים במעט חמאה.

  • 09.

    מכניסים לאפייה לתנור מחומם על 180 כ- 40 דקות או עד הזהבה יפה של המאפים.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(30)