ופל אמריקאי בסיסי
ופל אמריקאי בסיסי של השף אבי שליסל
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 יחידות:
- 315 גרם קמח מנופה
- 1 כפית אבקת אפייה
- 1/2 כפית שטוחה מלח
- 2 כפות סוכר
- 500 מ"ל חלב
- 3 ביצים מופרדות
- 90 גרם חמאה מומסת
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, מלח וסוכר .
-
02.
מערבביםבאטיות את החמאה, חלב וחלמונים עם הקמח. אם התערובת סמיכה מדי יש להוסיף חלב. (את החלב יש להוסיף בהדרגה).
-
03.
מקציפים את החלבונים ומקפלים לתוך התערובת .
-
04.
מכינים במחבת מתאימה משומנת קלות .
-
05.
שומרים את המוכנים במקום חם בעת הכנת שאר הוופלים.
-
06.
מגישים עם מייפל, חמאה וגלידה או תותים בקרמל.
הכנת? כאן מדרגים