גאלט צרפתי במילוי מסקרפונה ופירות יער | השף הלבן

גאלט מסקרפונה ופירות יער

הגאלט הצרפתי הוא טארט כפרי שמכינים במהירות ובקלות ללא תבנית והטעם ממכר! והפעם שילוב ממכר של מסקרפונה עם פירות יער ובצק פריך. מומלץ להגיש עם גלידה.

מאת: אריאל בן חמו
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גאלט מסקרפונה ופירות יער
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו

המרכיבים ל6-8:

למאפה:
  • 1 חבילה (900 גרם) בצק פריך מתוק "מעדנות", מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
למילוי:
  • 1/4 כוס שקדים טחונים
  • 3 כפות גבינת מסקרפונה "השף הלבן"
  • 1 חבילה תערובת פירות יער "סנפרוסט"
  • 2 כפות סוכר
להברשה:
  • 1 ביצה טרופה
  • 1 כף סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

        מחממים תנור ל- 180 מעלות בתוכנית טורבו.

  • 02.

        פותחים בעדינות את הבצק על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ובעזרת סכין חותכים עיגול גדול ככל שניתן, אין צורך להיות מדוייקים.  

  • 03.

        במרכז העיגול מורחים את המסקרפונה ומעליה מפזרים שכבה של שקדים טחונים, משאירים כ – 2 ס"מ של קצוות נקיים.

  • 04.

        מסדרים מעל השקדים את הפירות הקפואים ומפזרים מעל את הסוכר.

  • 05.

        סוגרים בעדינות את קצוות הגלאט, מורחים בעזרת מברשת מעט ביצה טרופה ומפזרים סוכר.

  • 06.

        אופים כ- 35-40 דקות או עד להזהבה קלה, מומלץ להגיש מיד מהתנור בתוספת גלידה.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)