רביולי ברוטב שמנת ופטריות
מתכון להכנת רוטב שמנת ופטריות שמשתדך נהדר לרביולי גבינה. מנה קלה ומהירה להכנה לארוחת צהרים חלבית, שמתאימה גם למי שאינו מומחה בבישול!

המרכיבים ל 4-3:
- 1 חבילת רביולי מוכן (עם מילוי גבינה או כל מילוי אחר)
- מעט חמאת "תנובה"
- 1 בצל בינוני
- 1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות
- 1 קופסה שמנת לבישול של השף הלבן 10% או 15% שומן
- 1 קוביה תיבולית פטריות
- 1 שקית מרק נמס בכוס בטעם פטריות
- מעט חלב תנובה
הוראות הכנה:
-
01.
להכנת הרביולי: מבשלים את הרביולי במים רותחים לפי ההוראות שעל גבי האריזה ומניחים בצד.
-
02.
להכנת הרוטב: חותכים את הפטריות והבצל לקוביות בגודל בינוני. מטגנים בסיר רחב את הבצל עם מעט חמאה, מוסיפים את השמנת לבישול ולאחר מספר דקות מוסיפים את הפטריות ואת התיבול. מערבבים.
-
03.
מוסיפים את שקית המרק הנמס עם מעט חלב ומערבבים את הרוטב שנית. מבשלים על אש קטנה עד בינונית עד לאיחוד הטעמים ולהסמכה קלה.
-
04.
מוסיפים את הרביולי לרוטב בהדרגה ומערבבים הכל על אש קטנה.
-
05.
מגישים חם עם פטרוזיליה טרייה קצוצה מלמעלה.
-
06.
בתאבון!