רביולי בטטה עם רוטב שמנת פטריות
מתחשק לכם לאכול ארוחה חלבית בניחוח איטלקי? קבלו מתכון מנצח לרביולי בטטה עם רוטב שמנת ופטריות בכמה צעדים פשוטים – מנה טעימה וקלה להכנה

המרכיבים ל 2 מנות:
- חבילה של רביולי בטטה (אפשר גם במילוי אחר)
- סלסלה וחצי של פטריות
- 2 בצלים
- 20 גרם חמאת תנובה
- 1 כף שמן
- 250 גרם שמנת לבישול 10% השף הלבן
- גרידת לימון
- פטרוזיליה קצוצה לפי הטעם
- מלח ופלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הרביולי במים חמים לפי הוראות היצרן.
-
02.
חותכים את הפטריות לפרוסות קטנות וקוצצים את הבצל.
-
03.
מחממים מחבת עם חמאה, מוסיפים את הבצל החתוך ומטגנים עד שהוא מתרכך.
-
04.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים ביחד עם הבצל עד שהפטריות מתרככות. מוסיפים מלח, פלפל, שמנת לבישול, כמות קטנה של קליפה מגורדת מהלימון, ופטרוזיליה לפי הטעם, קצוצה דק.
-
05.
מנמיכים את האש ומבשלים עוד 7 דקות. מערבבים במשך כל הזמן עד שהרוטב מסמיך מעט.
טיימר מופעל
-
06.
מערבבים את הרביולי עם הרוטב, מפזרים גבינת פרמזן מגוררת מעל ומגישים.
-
07.
בתאבון!
הידעת?
*אפשר להכין את המתכון גם עם ספגטי.
*אפשר להוסיף גם עגבניה או בטטה מבושלת.