רביולי בטטה עם רוטב שמנת פטריות – מתכון למנה מהירה | השף הלבן

רביולי בטטה עם רוטב שמנת פטריות 

מתחשק לכם לאכול ארוחה חלבית בניחוח איטלקי? קבלו מתכון מנצח לרביולי בטטה עם רוטב שמנת ופטריות בכמה צעדים פשוטים – מנה טעימה וקלה להכנה

מאת: נאור עמר
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רביולי בטטה עם רוטב שמנת פטריות 

המרכיבים ל 2 מנות:

  • חבילה של רביולי בטטה (אפשר גם במילוי אחר)
  • סלסלה וחצי של פטריות
  • 2 בצלים
  • 20 גרם חמאת תנובה
  • 1 כף שמן
  • 250 גרם שמנת לבישול 10% השף הלבן
  • גרידת לימון
  • פטרוזיליה קצוצה לפי הטעם
  • מלח ופלפל שחור גרוס
גודל תבנית: מחבת רחבה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הרביולי במים חמים לפי הוראות היצרן.

  • 02.

    חותכים את הפטריות לפרוסות קטנות וקוצצים את הבצל.

  • 03.

    מחממים מחבת עם חמאה, מוסיפים את הבצל החתוך ומטגנים עד שהוא מתרכך.

  • 04.

    מוסיפים את הפטריות ומטגנים ביחד עם הבצל עד שהפטריות מתרככות. מוסיפים מלח, פלפל, שמנת לבישול, כמות קטנה של קליפה מגורדת מהלימון, ופטרוזיליה לפי הטעם, קצוצה דק.

  • 05.

    מנמיכים את האש ומבשלים עוד 7 דקות. מערבבים במשך כל הזמן עד שהרוטב מסמיך מעט.

    טיימר מופעל
    00:07:00
  • 06.

    מערבבים את הרביולי עם הרוטב, מפזרים גבינת פרמזן מגוררת מעל ומגישים.

  • 07.

    בתאבון!

הידעת?

*אפשר להכין את המתכון גם עם ספגטי.

*אפשר להוסיף גם עגבניה או בטטה מבושלת.

הכנת? כאן מדרגים
(2406)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.