עג'ה – לביבות ירק וגבינה | השף הלבן

עג'ה – לביבה טריפוליטאית

אינס ינאי עם מתכון מסורתי ללביבת ירק גדולה בתוספת גבינת פטה שהיא ארוחה שלמה.

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי עיצוב: בלוג תיק אוכל

המרכיבים ל 2:

  • שמן קנולה לטיגון
  • 3 ביצים
  • 2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כוס פירורי לחם קוואקר
  • 2 כוסות פטרוזיליה קצוצה
  • 250 גרם גבינת פטה כבשים 5% שומן "פיראוס", מפוררת

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה עמוקה מערבבים יחד את כל המרכיבים

  • 02.

    מערבבים היטב לתערובת אחידה.

  • 03.

    מחממים מחבת בקוטר 24-26, מוסיפים למחבת 3 כפות שמן ומחממים.

  • 04.

    מוסיפים את תכולת הקערה למחבת.

  • 05.

    מטגנים כ- 4 דקות עד שהלביבה מתחילה להתגבש.

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 06.

    הופכים לצידה השני בעזרת צלחת שטוחה רחבה. מטגנים עוד 4 דקות, עד שהלביבה מוכנה.

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 07.

    מגישים לצד סלט.

הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.