לביבות תירס, פטה ועשבי תיבול | השף הלבן

לביבות תירס, פטה ועשבי תיבול

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות תירס, פטה ועשבי תיבול

המרכיבים ל10־15 לביבות בינוניות :

מרכיבים:
  • 1 חבילה (250 גרם) פטה כבשים 20% פיראוס
  • 1 בצל גדול מגורר וסחוט מנוזלים
  • 200 גרם פתיתי מוצרלה השף הלבן
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כפות עלי תימין טרי ללא הגבעולים
  • 2 ביצים
  • 3/4 כוס קמח תופח
  • 2 כוסות גרגירי תירס קפוא מופשרים.
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    טורפים את הביצים עם הבצל המגורר, עשבי התיבול, המלח, הפלפל והקמח התופח.

  • 02.

    מפוררים אל הבלילה את גבינת הפטה ומוסיפים את המוצרלה וגרגירי התירס.

  • 03.

    מערבבים היטב.

  • 04.

    מחממים שמן לא עמוק ומניחים כף גדושה במחבת, משטחים מעט.

  • 05.

    מטגנים משני הצדדים עד השחמה.

  • 06.

    הערה: ניתן לעבות מעט את המסה בשתי כפות קמח ולאפות את הלביבות עם תרסיס שמן על נייר אפייה בחום של 190 מעלות עד השחמה (כ־25 דקות).

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)