לביבות כרובית ומוצרלה מתכון לחנוכה - אינס ינאי | השף הלבן

לביבות כרובית ומוצרלה

מתכון חובה בחנוכה הקרוב: לביבות כרובית ומוצרלה שישדרגו לכם את הדלקת הנרות! האורחים שלכם בוודאות יבקשו את המתכון ללביבות האלה

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות כרובית
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק
  • 1 שקית כרובית מוקפאת "סנפרוסט"
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים דק מאוד
  • 1 כפית זעתר
  • 1 שקית (200 גרם) פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 4 כפות קמח תופח
  • 1 ביצה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל
  • שמן קנולה לטיגון
למטבל:
  • 1 גביע קטן של שמנת חמוצה 9% תנובה
  • 1 כפית צ'ילי גרוס יבש
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כפית זעתר
גודל תבנית: מחבת טיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את פרחי הכרובית במים רותחים ל- 15 דקות ומסננים.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 02.

    מעבירים את פרחי הכרובית למעבד מזון, טוחנים עד לקבלת פירורים ומעבירים לקערה.

  • 03.

    מוסיפים לקערה את שאר מרכיבי הלביבות ומערבבים עד לאיחוד.

  • 04.

    מחממים במחבת רחבה שמן לא עמוק.

  • 05.

    יוצרים לביבות שטוחות מעט בעזרת הידיים, מניחים במחבת ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה.

  • 06.

    מעבירים לרשת לצינון.

  • 07.

    מערבבים שמנת חמוצה, צ'ילי גרוס, שמן זית וזעתר בקערה ומגישים לצד הלביבות.

  • 08.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.