לביבות בצלים - השף הלבן

לביבות בצלים

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות בצלים

המרכיבים ל 15 לביבות:

מרכיבים:
  • 1 גביע (250 גרם) קוטג' 5% או 9% תנובה
  • 1 שקית (200 גרם) פתיתי גאודה עמק
  • 1 חבילה (250 גרם) גבינת חמד 16% פיראוס
  • 2 כרישה קצוצה
  • 3 בצלים ירוקים קצוצים דק
  • 2 בצלים סגולים קצוצים דק
  • 50 גרם חמאת תנובה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף עלי תימין טרי
  • 1 כוס פתיתי שיבולת שועל גרוסה.
  • 1/2 כף אבקת אפייה
  • 2 ביצים
  • שמן קנולה לטיגון/תרסיס שמן
להגשה:
  • זעתר, שמן זית
  • 125 גרם לאבנה עיזים פיראוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    במחבת מניחים חמאה וממיסים אותה.

  • 02.

    מוסיפים את שלושת הבצלים ומטגנים תוך כדי ערבוב עד לשקיפות.

  • 03.

    מעבירים לקערה ומצננים.

  • 04.

    מוסיפים את שאר מרכיבי הלביבה ומערבבים היטב.

  • 05.

    מחממים שמן לא עמוק ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.

  • 06.

    מגישים לצד לאבנה עם זעתר ושמן זית.

  • 07.

    הערה: ניתן לאפות את הלביבות עם תרסיס שמן על נייר אפייה בחום של 190 מעלות עד השחמה (כ־30 דקות).

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.