המרכיבים ל10־12 לביבות:
מרכיבים:
- 1 שקית (300 גרם) פתיתי טריו מיקס 3 גבינות השף הלבן
- 1 גביע (250 גרם) קוטג' 5% או 9% תנובה
- 3 בצלים ירוקים קצוצים דק
- 1 בצל סגול קצוץ דק
- 1 פלפל אדום מתוק חתוך לקוביות קטנות
- 1 פלפל ירוק מתוק חתוך לקוביות קטנות
- 3/4 כוס קמח תופח
- 2 ביצים
- 1/2 כוס כוסברה קצוצה
- 1/2 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
- 1 כוס גרגירי תירס קפוא מופשרים
- שמן קנולה לטיגון
למטבל ההגשה:
- 1 גביע (225 גרם) גבינת נפוליאון בטעם טבעי 25%
- 1 אבוקדו
- 1/4 כוס כוסברה
- מיץ מלימון טרי
- 1 כפית מלח
- 1 שם שום
- לפיזור: צ'ילי גרוס, בצל סגול קצוץ דק מאוד
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים היטב בקערה עמוקה את כל מרכיבי הלביבות.
-
02.
מחממים שמן לא עמוק במחבת רחבה ומניחים כף גדושה מהמלית, משטחים מעט בעזרת גב הכף וחוזרים על הפעולה.
-
03.
מטגנים משני הצדדים עד להשחמה.
-
04.
במעבד מזון טוחנים את מרכיבי המטבל.
-
05.
מניחים את המטבל בצלחת הגשה ובמרכזו מפזרים בצל סגול וצ'ילי גרוס.
-
06.
מניחים את הלביבות סביב המטבל.
הכנת? כאן מדרגים