לביבות בסגנון בולגרי - השף הלבן

לביבות בסגנון בולגרי

אין כמו לביבות בחנוכה! קבלו שילוב טעים במיוחד ללביבות בסגנון בולגרי במיוחד לחג!

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות בסגנון בולגרי

המרכיבים ל 12־15 לביבות:

מרכיבים:
  • 1 חבילה (250 גרם) בולגרית 24% פיראוס
  • 1 שקית (300 גרם) פתיתי טריו מיקס 3 גבינות השף הלבן
  • 2 חצילים גדולים קלויים, קלופים ומסוננים מנוזלים
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
  • 1 ביצה
  • 1/2 כוס קמח לבן
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • שמן קנולה לטיגון
להגשה:
  • סלט שוק המורכב מירקות חתוכים גס (עגבניות שרי, מלפפונים, בצל סגול, זיתי קלמטה, עלי אורגנו, לימון ושמן זית)
  • פלח קשקבל ( 200 גרם) COLLECTION תנובה

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מפוררים היטב את הגבינה הבולגרית ומוסיפים לה את כל המרכיבים מלבד הקמח.

  • 02.

    מערבבים היטב ומוסיפים קמח למסה.

  • 03.

    מחממים שמן חצי עמוק (כרבע מחבת) ובעזרת 2 כפות יוצרים לביבות קטנות.

  • 04.

    מטגנים משני הצדדים עד השחמה.

  • 05.

    פורסים את פלח הקשקבל בעזרת קולפן.

  • 06.

    מכינים סלט שוק ומפזרים מעל את גבינת הקשקבל.

הכנת? כאן מדרגים
(6)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.