שבלולי פילו טבעוניים במילוי טופו וירקות קלויים
מאפה מעולה לכל שעה – לבית או לפיקניק
פרווה
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל6 יחידות:
- 1 חציל גדול ( או 2 קטנים) חתוך לקוביות קטנות
- 2 קישואים או זוקיני חתוכים לקוביות קטנות
- 2 פלפלים חתוכים לקוביות
- 4 שיני שום לא קלופות
- 1 כפית עלי תימין
- מלח, פלפל
- 1/3 כוס שמן זית
- 1/2 מיכל סויה בסגנון גבינה לבנה בטעם טבעי
- 1/2 חבילת טופו תנובה עם בזיליקום, מגורר גס
- 6 עלי פילו "מעדנות", מופשרים לפי ההוראות על־גבי האריזה
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל 200 מעלות ומצפים תבנית בנייר אפייה.
-
02.
שמים את הירקות (כולל שיני השום) בתבנית, בוזקים תימין, מלח ופלפל, יוצקים 3 כפות שמן זית ואופים כ 25 דקות עד שהירקות רכים ומזהיבים. מעבירים את הירקות לקערה, מחלצים את פנים שיני השום אל תוך הקערה, מוסיפים את גבינת הסויה והטופו ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
טיימר מופעל
-
03.
מניחים דפי פילו על משטח העבודה, מברישים בשמן, מניחים מילוי ומגלגלים לרולדה ואחר כך לשבלול. מניחים בתבנית. חוזרים על הפעולה עם יתר העלים.
-
04.
מברישים את השבלולים בשמן זית, אופים כ 30 דקות עד הזהבה ומגישים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים