טורטייה טבעונית עם ספייסי טופו, אבוקדו סלסת עגבניות
ארוחת צהריים קלילה או ארוחת ערב כיפית – מתכון קליל ומהיר לטורטייה טבעונית עם ספייסי טופו, אבוקדו וסלסת עגבניות שמכינים בעשר דקות
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל1:
- 1 כף שמן
- 1/3 חבילת טופו תנובה פיקנטי, חתוך למקלות בעובי 1.5 ס"מ
- 1/2 אבוקדו בשל
- 1 כפית מיץ לימון
- 1 כף בצל ירוק
- מלח, פלפל
- 1 עגבניה קצוצה
- 1 כף כוסברה או פטרוזיליה
- 2-3 פרוסות מנגו (לא הכרחי)
- 1 טורטיה
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים שמן במחבת וצורבים את הטופו מכל צדדיו עד השחמה.
-
02.
מערבבים בקערית אבוקדו, מיץ לימון, בצל ירוק, מלח ופלפל.
-
03.
מערבבים בקערית עגבניה, כוסברה, מלח ופלפל.
-
04.
מחממים את הטורטיה במחבת משני צידיה, מצננים מעט, פורסים על משטח העבודה, מורחים את סלט האבוקדו, מניחים טופו, מנגו וסלט עגבניות, מגלגלים ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים