טורטייה טבעונית עם ספייסי טופו, אבוקדו וסלסת עגבניות | השף הלבן

טורטייה טבעונית עם ספייסי טופו, אבוקדו סלסת עגבניות

ארוחת צהריים קלילה או ארוחת ערב כיפית – מתכון קליל ומהיר לטורטייה טבעונית עם ספייסי טופו, אבוקדו וסלסת עגבניות שמכינים בעשר דקות

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טורטייה טבעונית עם ספייסי טופו, אבוקדו סלסת עגבניות
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל1:

  • 1 כף שמן
  • 1/3 חבילת טופו תנובה פיקנטי, חתוך למקלות בעובי 1.5 ס"מ
  • 1/2 אבוקדו בשל
  • 1 כפית מיץ לימון
  • 1 כף בצל ירוק
  • מלח, פלפל
  • 1 עגבניה קצוצה
  • 1 כף כוסברה או פטרוזיליה
  • 2-3 פרוסות מנגו (לא הכרחי)
  • 1 טורטיה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן במחבת וצורבים את הטופו מכל צדדיו עד השחמה.

  • 02.

    מערבבים בקערית אבוקדו, מיץ לימון, בצל ירוק, מלח ופלפל.

  • 03.

    מערבבים בקערית עגבניה, כוסברה, מלח ופלפל.

  • 04.

    מחממים את הטורטיה במחבת משני צידיה, מצננים מעט, פורסים על משטח העבודה, מורחים את סלט האבוקדו, מניחים טופו, מנגו וסלט עגבניות, מגלגלים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)