הכריך של שישי עם הנתחונים הצמחוניים של תנובה
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל3 מנות:
מרכיבים:
- 1 חבילת הנתחונים הצמחוניים של תנובה בטעם עוף
- 2 בצלים גדולים פרוסים לרצועות
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/2 כפית פפריקה
- 1/2 כפית צ׳ילי גרוס
להגשה:
- • לחמניות קטנות
- • חצילים מטוגנים
- • מטבוחה
- • טחינה
הוראות הכנה:
-
01.
במחבת רחבה מחממים שמן זית בנדיבות ומוסיפים את הבצל, על להבה נמוכה מטגנים את הבצל עד צמצום ומעט הזהבה.
-
02.
מוסיפים את הנתחונים הצמחוניים של תנובה, מוסיפים את התבלינים ומערבבים. ממשיכים בטיגון עוד כ10 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
מרכיבים את המנה - פורסים את הלחמנייה לחצי, מורחים מטבוחה בנדיבות, מסדרים חצילים מטוגנים, מוסיפים את הנתחים הצמחוניים, מזלפים מעט טחינה מעל, סוגרים ואוכלים!
הכנת? כאן מדרגים