הכריך של שישי עם הנתחונים הצמחוניים של תנובה | השף הלבן

הכריך של שישי עם הנתחונים הצמחוניים של תנובה

מאת: עדי קלינגהופר
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
הכריך של שישי עם הנתחונים הצמחוניים של תנובה

המרכיבים ל3 מנות:

מרכיבים:
  • 1 חבילת הנתחונים הצמחוניים של תנובה בטעם עוף
  • 2 בצלים גדולים פרוסים לרצועות
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית פפריקה
  • 1/2 כפית צ׳ילי גרוס
להגשה:
  • • לחמניות קטנות
  • • חצילים מטוגנים
  • • מטבוחה
  • • טחינה

הוראות הכנה:

  • 01.

    במחבת רחבה מחממים שמן זית בנדיבות ומוסיפים את הבצל, על להבה נמוכה מטגנים את הבצל עד צמצום ומעט הזהבה.

  • 02.

    מוסיפים את הנתחונים הצמחוניים של תנובה, מוסיפים את התבלינים ומערבבים. ממשיכים בטיגון עוד כ10 דקות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    מרכיבים את המנה - פורסים את הלחמנייה לחצי, מורחים מטבוחה בנדיבות, מסדרים חצילים מטוגנים, מוסיפים את הנתחים הצמחוניים, מזלפים מעט טחינה מעל, סוגרים ואוכלים!

הכנת? כאן מדרגים
(1)