מתכון פטוצ’יני סלמון מעושן | השף הלבן

פטוצ’יני סלמון מעושן

מתכון נהדר לפסטה-דגים, מנה מיוחדת לארוחת שישי

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פטוצ’יני סלמון מעושן

המרכיבים ל 5 מנות:

  • 1 חבילה פתיתי פרמז’ן לפסטה מסדרת השף הלבן
  • 2 מיכלי שמנת עמידה לקצפת 38% מסדרת השף הלבן
  • 500 גרם פטוצ’יני
  • 150 גרם סלמון מעושן דגי תנובה
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות בצל ירוק קצוץ (רצוי החלק הירוק)
  • 1 כפית חרדל רגיל
  • 2 כפות קישוטי עגבניות בשמן זית של אוליביה
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפטוצ’יני במי מלח עד דרגת אלה-דנטה (כמעט רך).

  • 02.

    חותכים את הסלמון לרצועות.

  • 03.

    מחממים שמן זית במחבת טפלון ומוסיפים את השום, השמנת, החרדל והבצל ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה ומורידים לאש קטנה.

  • 04.

    מוסיפים את רצועות הסלמון המעושן למחבת וממשיכים בבישול במשך 5 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 05.

    מחממים את הפטוצ’יני ומחלקים לצלחות. במרכז כל צלחת יוצקים מצקת מהרוטב.

  • 06.

    מפזרים מעל את פתיתי הפרמז’ן ומקשטים בעיטורי העגבניות.  

הכנת? כאן מדרגים
(71)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.