סשימי דג עם צנוניות
מנת חובה לחובבי הסשימי והפעם עם טוויסט! גבינות נהדרות שמוסיפות קלילות ורעננות למנה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דן פרץ
עיצוב: נורית קריב
המרכיבים ל8:
- 600-500 גרם פילה דג לבן - לוקוס / אינטיאס / מוסר ים - חתוך לפרוסות דקות
- 10 צנוניות פרוסות דק
- 1/2 בצל סגול פרוס דק
- חופן עלי רוקט
- 1/2 פלפל צ'ילי אדום טרי פרוס דק (אם רוצים)
- 1 כוס (100 גרם) גבע פרמזן קולקשן מגוררת
- 4 כפות קרם פרש השף הלבן
- 1/4 כוס (60 מ"ל) שמן זית
- 2 כפות מיץ לימון
- 40 גרם גבינת פטה כבשים פיראוס 20% שומן מפוררת
- מלח גס ופלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
-
01.
מסדרים את פרוסות הדג בצלחת ומניחים ביניהן את הצנוניות, הבצל הסגול והרוקט. מעטרים בצ'ילי, בפרמזן ובקרם פרש.
-
02.
מזלפים את שמן הזית ומיץ הלימון, מפזרים את גבינת הכבשים ומתבלים במעט מלח ופלפל. מגישים מיד.
הכנת? כאן מדרגים