מתכון סושי כשר | השף הלבן

סושי כשר

סושי כשר עם מילוי לבחירתכם: דגים, מלפפון, אבוקדו ועוד

מאת: עטליה קאוליץ
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קשה רמת מיומנות
סושי כשר

המרכיבים ל 10 מנות:

  • דפי אצות לסושי
  • אורז מיוחד לסושי
  • חומץ אורז
  • לפי הטעם וההגשה ג'ינג'ר כבוש
  • דגים למילוי
  • ירקות לילוי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את האורז לפי הכמות הרצויה(יש לבשל את האורז כמו אורז רגיל אבל לא להוסיףתיבול או מלח).כשהאורז מוכן מתבלים אותו עם חומץ אורז ומלח. לאחר מכן פורשים את המחצלת המיוחדת

  • 02.

    שמים אצה על המחצלת, שמים שכבת אורז על שלוש רבעים מהאצה (לא שכבה עבה מדי ולא דקה מדי)

  • 03.

    ולאחר מכן חותכים את התוכן: סלומון/גזר/מלפפון/טונה אדומה/מלפפון חמוץ/או דגים לפי הבחירה. חותכים לפרוסות ושמים על האורז בקצה של האצה 2-3 פרוסות של המילוי.

  • 04.

    מגלגלים את האצה יחד עם המחצלת תוך כדי הידוק האצלה לאורז ולאחד שיוצאת רולדת סושי, חותכים לחתיכות. בתאבון!!!

  • 05.

    טיפים: יש להרטיב את האצה לפני ההכנהולאחר שמגלגלים את האצה להרטיב בקצה כדי שיידבק.

  • 06.

    הצעת הגשה: ג'ינג'ר, וואסאבי וסויה.

הכנת? כאן מדרגים
(134)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.