מתכון תבשיל עוף וארטישוק | השף הלבן

תבשיל עוף וארטישוק

תבשיל עוף עם עגבניות מרוסקות ותחתיות ארטישוק או תפוחי אדמה לפי בחירתכם, טעים ופשוט להכנה!

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
תבשיל עוף וארטישוק

המרכיבים ל4 מנות יפות:

  • 4 מנות עוף [אני מכניסה גם מפרוסות כתף כבש ]
  • 300 גרם בצל קצוץ
  • 1/2 כוס שמן
  • 2 עגבניות מרוסקות
  • 6 תחתיות ארטישוק,ניתן להוסיף גם תפוחי אדמה
  • 21/2 כוסות מים
  • פלפל שחור ומלח לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את השמן בסיר,

  • 02.

    כשהשמן חם, מכניסים את הבצל ומטגנים אותו עד לקבלת צבע זהוב

  • 03.

    מוסיפים את העגבניות המרוסקות, פלפל שחור, מלח ומנות העוף

  • 04.

    מרתיחים את כל התערובת תוך בחישות קלות, ומוסיפים מדי פעם מים

  • 05.

    מבשלים על אש נמוכה במשך כשעה עם מכסה,

  • 06.

    לאחר פרק זמן זה מוסיפים מים עד כדי כיסוי העוף, מביאים לרתיחה, ולאחריה מוסיפים את הארטישוק או תפוחי אדמה [אפשר גם שניהם יחד]

  • 07.

    ממשיכים לבשל עוד 30 דקות על אש קטנה.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(117)