מתכון תבשיל עוף וארטישוק | השף הלבן

תבשיל עוף וארטישוק

תבשיל עוף עם עגבניות מרוסקות ותחתיות ארטישוק או תפוחי אדמה לפי בחירתכם, טעים ופשוט להכנה!

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
תבשיל עוף וארטישוק

המרכיבים ל 4 מנות יפות:

  • 4 מנות עוף [אני מכניסה גם מפרוסות כתף כבש ]
  • 300 גרם בצל קצוץ
  • 1/2 כוס שמן
  • 2 עגבניות מרוסקות
  • 6 תחתיות ארטישוק,ניתן להוסיף גם תפוחי אדמה
  • 21/2 כוסות מים
  • פלפל שחור ומלח לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את השמן בסיר,

  • 02.

    כשהשמן חם, מכניסים את הבצל ומטגנים אותו עד לקבלת צבע זהוב

  • 03.

    מוסיפים את העגבניות המרוסקות, פלפל שחור, מלח ומנות העוף

  • 04.

    מרתיחים את כל התערובת תוך בחישות קלות, ומוסיפים מדי פעם מים

  • 05.

    מבשלים על אש נמוכה במשך כשעה עם מכסה,

  • 06.

    לאחר פרק זמן זה מוסיפים מים עד כדי כיסוי העוף, מביאים לרתיחה, ולאחריה מוסיפים את הארטישוק או תפוחי אדמה [אפשר גם שניהם יחד]

  • 07.

    ממשיכים לבשל עוד 30 דקות על אש קטנה.

    טיימר מופעל

    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(117)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.