מתכון תבשיל עוף בלימון נוסח יהודי לוב | השף הלבן

תבשיל עוף בלימון נוסח יהודי לוב

פשוט וטעים: תבשיל עוף ברוטב לימוני עשיר

מאת: לאה שוקרי
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תבשיל עוף בלימון נוסח יהודי לוב

המרכיבים ל6 מנות:

  • 12 יח' חלקי עוף טרי - כרעיים ושוקיים
  • 3-4 כפות שמן
  • 3/4 כוס מים
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • 1/2 כוס מיץ לימון
  • 6-5 פרוסות לימון דקות לא קלופות

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנה:

  • 02.

    מטגנים את חלקי העוף במעט שמן בסיר שטוח עד לקבלת גוון זהוב בהיר מכל צדדיו.

  • 03.

    מוסיפים מעט מים ובוזקים פלפל גרוס ומלח.

  • 04.

    כעבור מחצית מזמן הבישול (20 דקות) מוסיפים את הלימון הסחוט ופרוסות הלימון עם הקליפות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 05.

    מבשלים על אש נמוכה עוד 20 דקות או עד שכמעט כל הנוזלים התאדו.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(193)