תבשיל עוף בלימון נוסח יהודי לוב
פשוט וטעים: תבשיל עוף ברוטב לימוני עשיר
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6 מנות:
- 12 יח' חלקי עוף טרי - כרעיים ושוקיים
- 3-4 כפות שמן
- 3/4 כוס מים
- מלח לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס לפי הטעם
- 1/2 כוס מיץ לימון
- 6-5 פרוסות לימון דקות לא קלופות
הוראות הכנה:
-
01.
אופן הכנה:
-
02.
מטגנים את חלקי העוף במעט שמן בסיר שטוח עד לקבלת גוון זהוב בהיר מכל צדדיו.
-
03.
מוסיפים מעט מים ובוזקים פלפל גרוס ומלח.
-
04.
כעבור מחצית מזמן הבישול (20 דקות) מוסיפים את הלימון הסחוט ופרוסות הלימון עם הקליפות.
טיימר מופעל
-
05.
מבשלים על אש נמוכה עוד 20 דקות או עד שכמעט כל הנוזלים התאדו.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים