שוקי עוף בציפוי פריך וטעים
מתלבטים מה להכין לילדים בחופשה? קבלו מתכון לשוקי עוף בציפוי פריך וטעים שכל הילדים יאהבו
המרכיבים ל4 מנות:
- 8 שוקי עוף
- פירורי לחם
- 2 ביצים
- 1 כפית אבקת מרק עוף
- שמן לטיגון עמוק
- סלט ירוק
הוראות הכנה:
-
01.
מסירים מהשוקיים את העור (עדיף לקנות את השוקיים בלי עור מראש).
-
02.
מבשלים בסיר גדול עם מים, עד שכל השומן והלכלוך שבעוף צף למעלה, מסירים אותו עם כף או מצקת (כחצי שעה בערך), מוציאים את העוף ומניחים לו להתקרר מעט.
-
03.
בסיר עמוק מחממים שמן לטיגון, השמן צריך להגיע לפחות למחצית הסיר.
-
04.
טורפים את הביצים בקערה.
-
05.
בצלחת שטוחה מערבבים פירורי לחם עם כפית אחת אבקת עוף.
-
06.
טובלים כל עוף בביצים הטרופות ודואגים שיהיה מכוסה מכל הכיוונים.
-
07.
מגלגלים את העוף הטבול בביצה בתוך פירורי הלחם, עד לכיסוי מלא ומכניסים לסיר השמן.
-
08.
כשהציפוי משחים, מוציאים מהשמן ומניחים על צלחת עם נייר סופג, לספיגת עודפי השמן.
-
09.
טיפ: אפשר להשתמש בשמן כדי לטגן בו צ'יפס כתוספת, אם משתמשים בו מיידית ולא ממתינים.