רצועות צ'אך מוקפצות עם ירקות, קשיו ובצל ירוק
נתחי בקר בניחוח אסייתי, להכנה מהירה וקלה. מנה מעולה ומזינה

המרכיבים ל 4:
- 1/2 ק"ג צ'אך עגל טרי חתוך לרצועות דקיקות
- 2 כפות קורנפלור לקימוח הנתחונים
- גזר גדול קלוף חתוך לגפרורים
- זוקיני חתוך לגפרורים
- צרור בצל ירוק שטוף
- 100 גרם קשיו קצוץ גס
- 2 חופני נבטי שעועית
- 1/2 בצל סגול חתוך לרצועות
- 10 ענפי אספרגוס חתוכים ל- 36
- עלי בזיל
- 1/3 כוס שמן צמחי
- 4 כפות מים
- 4 כפות סויה
- כף חומץ (חומץ אורז הכי טוב)
- 2.5 כפות שבבי קוקוס
- כפית ג'ינג'ר קלוף ומגורר
- שן שום קצוצה
- 3 כפיות דבש
- 1/2 כפית מלח פלפל צ'ילי קצוץ
הוראות הכנה:
-
01.
מקמחים את רצועות הבשר, מעבירים למסננת ומנערים היטב להסרת הקורנפלור המיותר.
-
02.
מחממים ווק לחום גבוה מאד, מוסיפים שמן ומחממים שנית עד שהשמן מעשן.
-
03.
מטגנים את הבשר ב- 2 חלקים כ- 30 שניות בכל פעם, מסננים ומוציאים לכלי נפרד. שומרים חם.
-
04.
מוסיפים לווק בצל ירוק חלק לבן בלבד ומקפיצים כדקה.
-
05.
מוסיפים גזר, זוקיני, מחצית מכמות הקשיו ומקפיצים במשך דקה נוספת.
-
06.
מוסיפים נבטים ועלי בזיל, מקפיצים מעט לפיזור אחיד ומשיבים את הבשר לווק.
-
07.
מוזגים מעל את הרוטב ומערבבים היטב כ- 1/2 דקה מתחתית הווק כלפי מעלה לקבלת פיזור אחיד של כל המרכיבים.
-
08.
מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל את הקשיו והבצל הירוק ומגישים.