רצועות בקר מוקפצות מוגשות בטורטיות | השף הלבן

רצועות בקר מוקפצות בסגנון מקסיקני מוגשות בטורטיות

רצועות בקר מוקפצות בסגנון מקסיקני מוגשות בטורטיות, מנה ראשונה כובשת

מאת: אבי שליסל
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רצועות בקר מוקפצות בסגנון מקסיקני מוגשות בטורטיות

המרכיבים ל 10:

  • 1 חבילה רצועות להקפצה
  • 1 בצל סגול גדול חתוך לרצועות
  • 1/2 שקית שעועית ירוקה ארוכה מופשרת
  • 2 פלפל צ’ילי קצוצים
  • 3 שיני שום פרוסות
  • 1 חבילה עליי בייבי
  • שמן זית להקפצה
  • מלח
  • קורט אורגנו
  • ממרח עגבניות מיובשות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים טורטיות לפי מתכון שקיים כאן באתר או קונים מוכנות.

  • 02.

    מחממים את השמן בווק ומקפיצים את הבשר מוציאים ומניחים במקום חם.

  • 03.

    יוצקים עוד קצת שמן ומזהיבים את הבצל מוסיפים את הצ’ילי ומערבבים.

  • 04.

    מוסיפים את השעועית והשום מערבבים ומוסיפים את הבשר חזרה מתבלים במלח ואורגנו מערבבים משלימים טעם ומסירים מהאש.

  • 05.

    להכנת הטורטיה

  • 06.

    מורחים את הטורטיה בממרח עגבניות מניחים מעט מעלי הבייבי מניחים מהבשר ומגלגלים.

  • 07.

    מגישים עם סלסת עגבניות וגווקאמולה ליד.

הכנת? כאן מדרגים
(219)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.