קציצות ברוטב אדום – טעם של בית | השף הלבן

קציצות ברוטב אדום

מתכון קלאסי של קציצות בשר

מאת: עידית אבנרי
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
קציצות ברוטב אדום

המרכיבים ל 20 מנות:

  • 1/2 ק"ג בשר "אדום אדום"
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 10 עלי פטרוזיליה קצוצים דק מאוד
  • 1 גזר קטן מגורר דק
  • 1 תפוח אדמה מגורר דק
  • 2 פרוסות לחם מפוררות
  • ביצה - אופציונלי
  • מלח
  • פלפל
  • קורט קינמון
  • קורט פלפל אנגלי
  • קורט אגוז מוסקט
לרוטב:
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 2 עגבניות קצוצות
  • 1 קופסת רסק עגבניות
  • 2 עלי דפנה
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • מלח
  • פלפל
  • כפית סוכר
  • קינמון
  • אגוז מוסקט
  • פלפל אנגלי

הוראות הכנה:

  • 01.

    להכנת הרוטב: מטגנים בצל וסוכר בשמן עד השחמה. מוסיפים עגבניות ומטגנים.מוסיפים את הרסק ובוחשים 2 דקות.מוסיפים את כל התבלינים ומים - בערך

    טיימר מופעל

    00:02:00
  • 02.

    5 ליטר.מביאים לרתיחה ומבשלים 15 דקות.מוסיפים את הכדורים ומבשלים על אש קטנה קטנה כ-45-60 דקות. אם צריך ניתן להוסיף עוד מעט נוזלים.להכנת הכדורים: מערבבים את כל החומרים. משהים חצי שעה.מגלגלים כדורים קטנים.מבשלים כ-45-60 דקות ברוטב האדום.מגישים על אורז, פתיתים או קוסקוס.

    טיימר מופעל

    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(231)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.