מתכון קנלוני בולונז ופטריות | השף הלבן

קנלוני בולונז ופטריות

מתכון פסטה עם בשר טרי טחון כמנה עיקרית או תוספת

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
קנלוני בולונז ופטריות

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 1 כף שמן זית
  • 1/2 בצל קצוץ
  • 1/2 סלסלת פטריות מכל סוג שהוא, חתוכות קטן
  • 1/2 כפית שום כתוש
  • 1 כף טריאקי
  • 2 כפות קטשופ
  • טבסקו
  • 400 גרם בשר בקר טחון
  • 6 עגבניות בשלות חתוכות ל-1/4
  • 12 צינורות קנלוני יבש
  • 1/2 פלפל אדום
  • 1 כפית עלי אורגנו טרי
  • מלח
  • סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור מראש ל-180 מעלות.

  • 02.

    מחממים במחבת כף שמן זית

  • 03.

    צולים מעט את הבצל הקצוץ ומוסיפים את הפטריות לטיגון קל ולבסוף מוסיפים השום הכתוש לעוד דקה של טיגון.

  • 04.

    מוסיפים את הבקר הטחון עם כף טריאקי, 2 כפות קטשופ , 2-4 טיפות טבסקו וקורט מלח.

  • 05.

    מערבבים 3 דקות לבישול עדין ומצננים. (הבשר לא יהיה מוכן במלואו).

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 06.

    ממלאים את צינורות הקנלוני בתערובת הבשר, דוחסים מעט.

  • 07.

    במעבד מזון טוחנים את העגבניות הטריות עם כפית עלי אורגנו טרי, מלח, 4 כפות מים, מעט סוכר וחצי פלפל אדום. מרקם הרוטב צריך להיות מעט נוזלי ואחיד.

  • 08.

    מחממים מעט את רוטב העגבניות בסיר.

  • 09.

    מעבירים את רוטב העגבניות החם לכלי פיירקס בינוני .

  • 10.

    מסדרים את הקנלוני בתוך הרוטב.

  • 11.

    גובה הרוטב צריך להיות לפחות 3/4 גובה הקנלוני.

  • 12.

    מנערים בזהירות את כלי הפיירקס לפיזור אחיד של הרוטב.

  • 13.

    מכסים בנייר כסף ואופים 25-30 דקות בתנור החם עד שהקנלוני מתרככים.

    טיימר מופעל

    00:30:00
  • 14.

    מסירים את נייר הכסף וצולים עד לקבלת צבע מעט שחום.

הכנת? כאן מדרגים
(426)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.