מתכון קנלוני בולונז ופטריות | השף הלבן

קנלוני בולונז ופטריות

מתכון פסטה עם בשר טרי טחון כמנה עיקרית או תוספת

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
קנלוני בולונז ופטריות

המרכיבים ל6 מנות:

  • 1 כף שמן זית
  • 1/2 בצל קצוץ
  • 1/2 סלסלת פטריות מכל סוג שהוא, חתוכות קטן
  • 1/2 כפית שום כתוש
  • 1 כף טריאקי
  • 2 כפות קטשופ
  • טבסקו
  • 400 גרם בשר בקר טחון
  • 6 עגבניות בשלות חתוכות ל-1/4
  • 12 צינורות קנלוני יבש
  • 1/2 פלפל אדום
  • 1 כפית עלי אורגנו טרי
  • מלח
  • סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור מראש ל-180 מעלות.

  • 02.

    מחממים במחבת כף שמן זית

  • 03.

    צולים מעט את הבצל הקצוץ ומוסיפים את הפטריות לטיגון קל ולבסוף מוסיפים השום הכתוש לעוד דקה של טיגון.

  • 04.

    מוסיפים את הבקר הטחון עם כף טריאקי, 2 כפות קטשופ , 2-4 טיפות טבסקו וקורט מלח.

  • 05.

    מערבבים 3 דקות לבישול עדין ומצננים. (הבשר לא יהיה מוכן במלואו).

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 06.

    ממלאים את צינורות הקנלוני בתערובת הבשר, דוחסים מעט.

  • 07.

    במעבד מזון טוחנים את העגבניות הטריות עם כפית עלי אורגנו טרי, מלח, 4 כפות מים, מעט סוכר וחצי פלפל אדום. מרקם הרוטב צריך להיות מעט נוזלי ואחיד.

  • 08.

    מחממים מעט את רוטב העגבניות בסיר.

  • 09.

    מעבירים את רוטב העגבניות החם לכלי פיירקס בינוני .

  • 10.

    מסדרים את הקנלוני בתוך הרוטב.

  • 11.

    גובה הרוטב צריך להיות לפחות 3/4 גובה הקנלוני.

  • 12.

    מנערים בזהירות את כלי הפיירקס לפיזור אחיד של הרוטב.

  • 13.

    מכסים בנייר כסף ואופים 25-30 דקות בתנור החם עד שהקנלוני מתרככים.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 14.

    מסירים את נייר הכסף וצולים עד לקבלת צבע מעט שחום.

הכנת? כאן מדרגים
(426)