קבב ביתי
שחקו אותה שפים מקצועיים עם קבב ביתי מרשים וטעים
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל6 מנות:
מרכיבים:
- 1 קילו בשר טרי (עגל או שפונדרה)
- 250 גרם שומן כבש
- צרור פטרוזיליה קצוצה דק
- 1 כף פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
-
01.
טוחנים את הבשר והשומן יחד במטחנת בשר. אם אין מטחנת בשר בבית - מבקשים מהקצב את הבשר שהוא כבר טחון
-
02.
מערבבים את יתר המרכיבים יחד עם הבשר והשומן הטחונים
-
03.
יוצרים קציצות קבב מהתערובת וצולים לדרגת מדיום וול- כך שהשומן יהיה שרוף חלקית והבשר עשוי טוב
-
04.
על מנת להגיע לדרגת הצלייה המתאימה - מניחים את הקבב על האש רגע לאחר שכבו הלהבות הגדולות וצולים כ-5 דקות מכל צד
טיימר מופעל
-
05.
בודקים וטועמים קבב אחד לפני ההורדה מהאש
-
06.
מגישים עם מה שאוהבים: טחינה, צ׳יפס, סלט ירקות, פיתות חמות וחמוצים
הכנת? כאן מדרגים