מתכון קבב ביתי | השף הלבן

קבב ביתי

שחקו אותה שפים מקצועיים עם קבב ביתי מרשים וטעים

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
קבב ביתי

המרכיבים ל6 מנות:

מרכיבים:
  • 1 קילו בשר טרי (עגל או שפונדרה)
  • 250 גרם שומן כבש
  • צרור פטרוזיליה קצוצה דק
  • 1 כף פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    טוחנים את הבשר והשומן יחד במטחנת בשר. אם אין מטחנת בשר בבית - מבקשים מהקצב את הבשר שהוא כבר טחון

  • 02.

    מערבבים את יתר המרכיבים יחד עם הבשר והשומן הטחונים

  • 03.

    יוצרים קציצות קבב מהתערובת וצולים לדרגת מדיום וול- כך שהשומן יהיה שרוף חלקית והבשר עשוי טוב

  • 04.

    על מנת להגיע לדרגת הצלייה המתאימה - מניחים את הקבב על האש רגע לאחר שכבו הלהבות הגדולות וצולים כ-5 דקות מכל צד

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 05.

    בודקים וטועמים קבב אחד לפני ההורדה מהאש

  • 06.

    מגישים עם מה שאוהבים: טחינה, צ׳יפס, סלט ירקות, פיתות חמות וחמוצים

הכנת? כאן מדרגים
(100)