מתכון עוף ברוטב קפה | השף הלבן

עוף ברוטב קפה

מנה בשרית מיוחדת ברוטב קפה עם תפוחי אדמה ועגבניות

מאת: תום מוזס
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוף ברוטב קפה

המרכיבים ל 5 מנות:

  • עוף מחולק
  • 1 תפוח אדמה
  • 2 עגבניות
  • בצל
  • פלפל ירוק
לרוטב:
  • 5 כפות ריבת משמש
  • 7 כפות קטשופ
  • כף אבקת קפה נמס (נס-קפה)
  • 2 כפות שמן
  • כף אבקת מרק
  • פלפל
  • 1.5 כוסות מים רותחים
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים את מרכיבי הרוטב בסיר.

  • 02.

    מסדרים בתבנית עוף ותפוחי אדמה. לאחר מכן, מסדרים מעל העוף ותפוחי האדמה פרוסות בצל, פרוסות עגבניה ופרוסות פלפל ירוק.

  • 03.

    שופכים את הרוטב מעל התבנית ומכסים בנייר אלומיניום.

  • 04.

    מכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה למשך שעה וחצי.

  • 05.

    מורידים את נייר האלומיניום וממשיכים לחמם עד שיזוף.

הכנת? כאן מדרגים
(98)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.