מתכון סטייק במרינדת ברביקיו | השף הלבן

סטייק במרינדת ברביקיו

סטייק במרינדת ברביקיו

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סטייק במרינדת ברביקיו

המרכיבים ל2 מנות:

  • 2 פרוסות סטייק אנטריקוט טרי (250-300 גרם כל אחד)
רכיבים למרינדה:
  • 4 כפות גדושות קטשופ טבעי או חריף
  • 1 כפית סוכר
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 שן שום גדולה כתושה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל רכיבי המרינדה לתערובת אחידה.

  • 02.

    טובלים את הסטייקים במרינדה משני הצדדים ומשרים למשך שעה אחת לפחות.

  • 03.

    לטיגון : מוזגים כ 2 כפות שמן למחבת חם (רצוי במחבת עם תחתית עבה) ומטגנים למידת ההכנה הרצויה בהתאם לטבלת הטיגון.

  • 04.

    לצלייה על האש : מניחים את הסטייק על גבי הרשת וצולים עד לדרגת ההכנה הרצויה. במהלך הצלייה הופכים את הסטייק מצד לצד מס' פעמים. חשוב לשמור על מידת חום בינונית נמוכה.

  • 05.

    בוזקים מעט מלח גס מעל הסטייק מייד בתום הצלייה/הטיגון.

  • 06.

    מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(86)