מתכון סטייק אנטריקוט בעשן ועשבי תיבול | השף הלבן

סטייק אנטריקוט משודרג

סטייק אנטריקוט איכותי בטעם מעושן נפלא. מנה מרשימה המתאימה גם לאירוח

מאת: שף אבי שטייניץ
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סטייק אנטריקוט בעשן ועשבי תיבול

המרכיבים ל 2 מנות:

  • נייר אלומיניום
  • ​2 סטייקים אנטריקוט טרי (כ-300 ג' כל סטייק)
  • צרור עשבי תיבול (רוזמרין, טימין, מיורן)
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • קורט מלח גס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים גריל פחמים, מניחים את הבשר על הגריל וצולים 3 דקות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 02.

    מסירים את הרשת עם הבשר ומניחים בצד למספר דקות.

  • 03.

    מפזרים את עשבי התיבול על הפחמים.

  • 04.

    הופכים את הבשר על הרשת ומחזירים לאש. בוזקים פלפל שחור ומלח.

  • 05.

    מכסים את הסטייקים באופן רופף בנייר אלומיניום.

  • 06.

    צולים עד למידת ההכנה הרצויה - לפחות 6 דקות לסטייק אנטריקוט.

    טיימר מופעל
    00:06:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.