מוקפץ אסייתי עם חזה עוף בכמה דקות | השף הלבן

מוקפץ אסייתי עם חזה עוף בכמה דקות

מנה אסייאתית צבעונית ועשירה עם חזה עוף בציפוי עדין, ארוחה טעימה ומהירה ב-10 דקות.

מאת: אינס שילת ינאי
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מוקפץ אסייתי עם חזה עוף בכמה דקות
צילום: אמיר מנחם

המרכיבים ל4-5:

  • 500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 1 שקית (800 גרם) אסייתית צבעונית ועשירה "סנפרוסט"
  • מיץ מלימון טרי בינוני
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
  • 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כפית מלח
להגשה:
  • 1/4 כוס שומשום קלוי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים ווק ומוסיפים לו שמן.

  • 02.

    מקמחים את רצועות העוף ומעבירים אותן לשמן.

  • 03.

    מערבבים בעזרת כף עץ כ- 5 דקות ומוסיפים את שיני השום, קליפת הלימון ורוטבהטריאקי .

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    מוסיפים את לקט הירקות, רוטב הצ'ילי, מיץ הלימון והמלח.

  • 05.

    מערבבים הכל כ- 6 דקות ומגישים עם שומשום קלוי מעל.

    טיימר מופעל
    00:06:00
הכנת? כאן מדרגים
(23)