מוקפץ אסייתי עם חזה עוף בכמה דקות
מנה אסייאתית צבעונית ועשירה עם חזה עוף בציפוי עדין, ארוחה טעימה ומהירה ב-10 דקות.
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אמיר מנחם
המרכיבים ל4-5:
- 500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
- 3 כפות שמן קנולה
- 1/2 כוס קורנפלור
- 1 שקית (800 גרם) אסייתית צבעונית ועשירה "סנפרוסט"
- מיץ מלימון טרי בינוני
- 1 כפית קליפת לימון מגוררת
- 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
- 2 כפות רוטב טריאקי
- 2 שיני שום כתושות
- 1 כפית מלח
להגשה:
- 1/4 כוס שומשום קלוי
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים ווק ומוסיפים לו שמן.
-
02.
מקמחים את רצועות העוף ומעבירים אותן לשמן.
-
03.
מערבבים בעזרת כף עץ כ- 5 דקות ומוסיפים את שיני השום, קליפת הלימון ורוטבהטריאקי .
טיימר מופעל
-
04.
מוסיפים את לקט הירקות, רוטב הצ'ילי, מיץ הלימון והמלח.
-
05.
מערבבים הכל כ- 6 דקות ומגישים עם שומשום קלוי מעל.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים