מתכון כנפי עוף בקארי וחלב קוקוס | השף הלבן

כנפי עוף בקארי וחלב קוקוס

מתכון מנצח לכנפי עוף בתיבול מושלם של קארי וחלב קוקוס

מאת: השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כנפי עוף בקארי וחלב קוקוס

המרכיבים ל5 מנות:

  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 1 פלפל אדום בינוני קצוץ
  • 1 עגבניה גדולה קצוצה
  • 1 מקל לוף באורך 10 ס"מ
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 כפיות קארי כהה איכותי-לרכוש בחנות תבלינים
  • 3 כפות בוטנים גרוסים
  • 1 כפית כמון
  • 1/2 כפית קינמון
  • 2 עלי דפנה
  • 2 קורט מלח
  • 4 שיני שום קצוצות דק
  • 1 קובייה של ס"מ ג'ינג'ר טרי, מגורד בפומפיה דקה
  • 400 מ"ל קרם קוקוס
  • כוסברה קצוצה
  • בצל ירוק, קצוץ
  • 10 כנפי עוף נקיות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים 3 כפות שמן זית ומאדים את הבצל עד לקבלת צבע זהוב.

  • 02.

    מוסיפים את התבלינים עם השום והג'ינג'ר וצולים לדקה מעל חום בינוני.

  • 03.

    מוסיפים את העגבניה, הפלפל האדום והלוף, וצולים 5 דקות תוך ערבוב.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    מוסיפים את הבוטנים, מערבבים חצי דקה, מוסיפים את קרם הקוקוס ומרתיחים.

  • 05.

    מבשלים מעל חום נמוך למשך כמה דקות, מסירים מהאש ומצננים.

  • 06.

    יוצקים את הקרם על הכנפיים ומשרים לשעתיים במקרר.

  • 07.

    מחממים את גריל התנור העליון.

  • 08.

    10 דקות לפני הצלייה מוציאים את הכנפיים מהמקרר אל משטח העבודה.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 09.

    מעבירים את הכנפיים בקרם לציפוי מלא ומסדרים בתבנית, מעבירים לתנור וצולים במרכז התנור למשך 12 דקות.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 10.

    הופכים את הכנפיים וצולים לעוד 5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 11.

    מגישים חם מיד עם קישוט של כוסברה קצוצה ובצל ירוק.

הכנת? כאן מדרגים
(148)