מתכון כנפי עוף בקארי וחלב קוקוס | השף הלבן

כנפי עוף בקארי וחלב קוקוס

מתכון מנצח לכנפי עוף בתיבול מושלם של קארי וחלב קוקוס

מאת: השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כנפי עוף בקארי וחלב קוקוס

המרכיבים ל 5 מנות:

  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 1 פלפל אדום בינוני קצוץ
  • 1 עגבניה גדולה קצוצה
  • 1 מקל לוף באורך 10 ס"מ
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 כפיות קארי כהה איכותי-לרכוש בחנות תבלינים
  • 3 כפות בוטנים גרוסים
  • 1 כפית כמון
  • 1/2 כפית קינמון
  • 2 עלי דפנה
  • 2 קורט מלח
  • 4 שיני שום קצוצות דק
  • 1 קובייה של ס"מ ג'ינג'ר טרי, מגורד בפומפיה דקה
  • 400 מ"ל קרם קוקוס
  • כוסברה קצוצה
  • בצל ירוק, קצוץ
  • 10 כנפי עוף נקיות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים 3 כפות שמן זית ומאדים את הבצל עד לקבלת צבע זהוב.

  • 02.

    מוסיפים את התבלינים עם השום והג'ינג'ר וצולים לדקה מעל חום בינוני.

  • 03.

    מוסיפים את העגבניה, הפלפל האדום והלוף, וצולים 5 דקות תוך ערבוב.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    מוסיפים את הבוטנים, מערבבים חצי דקה, מוסיפים את קרם הקוקוס ומרתיחים.

  • 05.

    מבשלים מעל חום נמוך למשך כמה דקות, מסירים מהאש ומצננים.

  • 06.

    יוצקים את הקרם על הכנפיים ומשרים לשעתיים במקרר.

  • 07.

    מחממים את גריל התנור העליון.

  • 08.

    10 דקות לפני הצלייה מוציאים את הכנפיים מהמקרר אל משטח העבודה.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 09.

    מעבירים את הכנפיים בקרם לציפוי מלא ומסדרים בתבנית, מעבירים לתנור וצולים במרכז התנור למשך 12 דקות.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 10.

    הופכים את הכנפיים וצולים לעוד 5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 11.

    מגישים חם מיד עם קישוט של כוסברה קצוצה ובצל ירוק.

הכנת? כאן מדרגים
(148)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.