מתכון כנפיים בציפוי פריך | השף הלבן

כנפיים בציפוי פריך

כנפיים סטייל "קנטאקי פרייד צ'יקן"

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קשה רמת מיומנות
כנפיים בציפוי פריך

המרכיבים ל3 מנות:

  • 12 כנפי עוף נקיות מנוצות
  • 1 כוס קמח (או קמח מלא)
  • מעט מים
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 3 עלי דפנה
  • 1 פלפל צ'ילי חריף
  • חופן קטן של גרגרי פלפל שחור
  • 3 שיני שום חצויות
  • שמן לטיגון עמוק

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את הכנפיים בסיר וממלאים אותו במים כדי כיסוי הכנפיים.

  • 02.

    מניחים על אש גבוהה. מוסיפים את השום, עלי הדפנה, הצ'ילי וגרגרי הפלפל השחור ומביאים לרתיחה.

  • 03.

    מנמיכים את האש ומבשלים כחמש דקות נוספות. מסירים מהאש ומסננים את הכנפיים מהנוזלים.

  • 04.

    חוצים את הכנפיים לשניים.מערבבים את הקמח עם מעט מים ליצירת בלילה סמיכה. טובלים כל כנף בבלילה ולאחר מכן בפירורי הלחם ומניחים בצד.

  • 05.

    מחממים את השמן לטיגון עמוק. כאשר השמן חם מטגנים את הכנפיים עד להזהבה יפה ומי שאוהב אפילו עד להשחמה. מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(184)