כנפיים בציפוי פריך
כנפיים סטייל "קנטאקי פרייד צ'יקן"
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קשה
רמת מיומנות
המרכיבים ל3 מנות:
- 12 כנפי עוף נקיות מנוצות
- 1 כוס קמח (או קמח מלא)
- מעט מים
- 1 כוס פירורי לחם
- 3 עלי דפנה
- 1 פלפל צ'ילי חריף
- חופן קטן של גרגרי פלפל שחור
- 3 שיני שום חצויות
- שמן לטיגון עמוק
הוראות הכנה:
-
01.
שמים את הכנפיים בסיר וממלאים אותו במים כדי כיסוי הכנפיים.
-
02.
מניחים על אש גבוהה. מוסיפים את השום, עלי הדפנה, הצ'ילי וגרגרי הפלפל השחור ומביאים לרתיחה.
-
03.
מנמיכים את האש ומבשלים כחמש דקות נוספות. מסירים מהאש ומסננים את הכנפיים מהנוזלים.
-
04.
חוצים את הכנפיים לשניים.מערבבים את הקמח עם מעט מים ליצירת בלילה סמיכה. טובלים כל כנף בבלילה ולאחר מכן בפירורי הלחם ומניחים בצד.
-
05.
מחממים את השמן לטיגון עמוק. כאשר השמן חם מטגנים את הכנפיים עד להזהבה יפה ומי שאוהב אפילו עד להשחמה. מגישים חם.
הכנת? כאן מדרגים