מתכון כבדי עוף ברוטב שזיפים | השף הלבן

כבדי עוף ברוטב שזיפים

מנה מתקתקה קלה להכנה: כבדי עוף מוקפצים בבצל ושזיפים

מאת: שירלי סטפנסקי
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כבדי עוף ברוטב שזיפים

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1/2 ק"ג כבד עוף
  • שזיפים מיובשים
  • מלח
  • 1/4 כוס רכז רימונים
  • 1 בצל
  • שמן זית
  • פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים בצל עד להשחמה.

  • 02.

    מטגנים את הכבדים במחבת לפי רמת העשייה הרצוייה.

  • 03.

    מתבלים עם קצת מלח ופלפל שחור.

  • 04.

    מוסיפים רכז רימונים ואת השזיפים המיובשים ומצמצמים על אש קטנה.

  • 05.

    מגישים על מצע של חסה וקרקרים בצד.

הכנת? כאן מדרגים
(93)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.