מתכון טורטייה במילוי בשר טחון וערמונים | השף הלבן

טורטייה במילוי בשר טחון וערמונים

מרשים וטעים: טורטיות במילוי בשר קלות להכנה, לארוחת ערב או כשמארחים

מאת: אורטל עזרא
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
טורטייה במילוי בשר טחון וערמונים

המרכיבים ל8 מנות אישיות:

מרכיבים:
  • חבילת טורטיות
  • חצי קילו בשר טחון
  • בצל אחד בינוני
  • חופן ערמונים קצוצים גס
  • כף שומשום
  • כף פטרוזיליה קצוצה
  • אגוזי מלף קצוצים גס
  • 2 כפות סוכר
  • 3 כפות שמן
  • כפית קינמון טחון
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הבצל לרצועות ומטגנים במחבת עד שהבצל נהיה שקוף

  • 02.

    במקביל מערבבים בקערה את הבשר, ערמונים, שומשום, פטרוזיליה, אגוזים, סוכר, שמן, קינמון, מלח ואת הפלפל השחור

  • 03.

     מוסיפים את התערובת למחבת עם הבצל ומטגנים כמה דקות עד שהבשר מוכן

  • 04.

    מומלץ אחרי הטיגון לטחון את הבשר במעבד מזון ב2-3 פולסים קצרצרים כדי שהבשר לא יישאר גושי

  • 05.

    ממלאים את הטורטיות, סוגרים ומברישים בביצה  (אפשר לצפות בפירורי לחם לקבל מרקם קריספי)

  • 06.

    מכניסים לתנור לחום של 200 מעלות ל7-10 דקות

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(241)