טאקוס שעועיות, תירס, חזה עוף ואבוקדו | השף הלבן

טאקוס שעועיות, תירס, חזה עוף ואבוקדו

בואו ליהנות מארוחת טאקוס מקסיקנית וצבעונית שתוכלו להכין בקלות

מאת: אתר "וואלה"
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
טאקוס שעועיות, תירס, חזה עוף ואבוקדו
צילום: אפיק גבאי עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל6 מנות:

  • שקית (400 גרם) שעועית לבנה מבושלת מוקפאת "סנפרוסט"
  • 1/2 שקית (400 גרם) שעועית אדומה מבושלת מוקפאת "סנפרוסט"
  • 1/2 שקית (400 גרם) גרעיני תירס מוקפאים "סנפרוסט"
  • 1 פרפר שלם של חזה עוף, נקי משומן, עור ועצמות
  • 1 כף שמן זית
  • 3 בצלים ירוקים, קצוצים
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • כוס מים קרים
  • 1 שקית טורטיות קטנות (12-10 יחידות)
  • 1 אבוקדו רך, מעוך קלות עם מזלג
  • עלים מ-10 גבעולים של עשבי התיבול– נענע, פטרוזיליה, כוסברה (כל אחד), קצוצים
  • מיץ מלימון/ליים אחד

הוראות הכנה:

  • 01.

    צולים את חזה העוף בתנור חם (200 מעלות) לאחר הצלייה חותכים לרצועות דקות.

  • 02.

    מפשירים את גרעיני התירס בקערה עמוקה עם מי ברז כ-10 דקות, ומסננים.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    מחממים שמן זית בסיר רחב, מטגנים את השעועיות כ-5 דקות על להבה בינונית, מוסיפים את הבצל הירוק, מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים כוס מים, מבשלים כ-5 דקות, מורידים מהלהבה ומועכים קלות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    מחממים את הטורטיות לפי הוראות היצרן. מניחים טורטייה, עליה מממרח השעועיות, עוף, אבוקדו, תירס ותערובת עשבי התיבול. חוזרים על הפעולה עם יתר הטורטיות.

  • 05.

    מתבלים במיץ לימון/ליים, מלח, פלפל ומעט שמן זית.

הכנת? כאן מדרגים
(0)