חזה עוף צלוי עם עגבניות וקרם קוקוס | השף הלבן

חזה עוף צלוי עם עגבניות וקרם קוקוס

חזה עוף מבושל לצד עגבניות ובצלים צרובים, כשהם נטבלים ברוטב קרם קוקוס קרמי ועשיר. תיבול מיוחד ושילוב עשבי תיבול יוצרים מנה ייחודית שמתאימה לארוחות ערב קלות ומפנקות.

מאת: אינס ינאי
בשרי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אינס ינאי

המרכיבים ל5 מנות:

מרכיבים:
  • 4-5 פרוסות עבות של חזה עוף
  • 5-8 עגבניות קטנות חצויות
  • 2-3 בצלים חצויים לרוחבם
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית מלח גס
  • 1 כף פפריקה
  • 1/2 כפית צ'ילי גרוס
  • 1 כפית כוסברה יבשה
  • טימין\ אורגנו/ בזיליקום -2-3 גבעולים
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית שום גבישי
  • 200 מ"ל קרם קוקוס
  • 1 כוס מים
להגשה:
  • עשבי תיבול שאוהבים 
גודל תבנית: סיר סוטאז

הוראות הכנה:

  • 01.

    צורבים את חזה העוף עם התבלינים היבשים והשמן משני הצדדים.

  • 02.

    מוסיפים חצאי בצלים ועגבניות וצורבים גם מניחים מעל טימין \ אורגנו אותם

  • 03.

    מוסיפים קרם קוקוס ומים ומביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים בכיסוי חלקי כ- 25 דקות (הופכים את חזה העוף לפחות פעם אחת במהלך הבישול).

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 04.

    מגישים חם עם עשבי תיבול מעל.

  • 05.

    הערה: ניתן לסיים את הבישול ב-10 דקות אפייה לקרמול נוסף.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)