מתכון חזה עוף ואורז (בחש) | השף הלבן

חזה עוף ואורז (בחש)

מנת בחש עשירה באורז וחזה עוף

מאת: רויטל עזרא
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
חזה עוף ואורז (בחש)

המרכיבים למנות 6:

  • 2 בצל
  • חזה עוף חתוך לקוביות
  • 4 כוסות אורז
  • 2 חבילות כוסברה קצוצה
  • כורכום
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שמן זית
  • 7 ורבע כוסות מים רותחים

הוראות הכנה:

  • 01.

     חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים בשמן זית.

  • 02.

    כשהבצל כמעט משחים מוסיפים את החזה ומטגנים עם הבצל כחמש דקות עד שהחזה נהיה לבן.

  • 03.

    מתבלים עם הרבה כורכום מלח ופלפל שחור.

  • 04.

    מוסיפים את המים הרותחים ומביאים לרתיחה כחמש דקות.

  • 05.

    לאחר הרתיחה מוסיפים את הכוסברה ומערבבים.

  • 06.

    לאחר מכן שמים את האורז ומבשלים עם מכסה סגור עד שכל המים מתאדים.

  • 07.

    לאחר האידוי מנמיכים את האש ושמים מגבת בין הסיר למכסה ומבשלים עוד כ-5-10 דקות. מגישים עם סלט עגבניות ובצל.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(44)