חזה עוף ואורז (בחש)
מנת בחש עשירה באורז וחזה עוף
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים למנות 6:
- 2 בצל
- חזה עוף חתוך לקוביות
- 4 כוסות אורז
- 2 חבילות כוסברה קצוצה
- כורכום
- מלח
- פלפל שחור
- שמן זית
- 7 ורבע כוסות מים רותחים
הוראות הכנה:
-
01.
חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים בשמן זית.
-
02.
כשהבצל כמעט משחים מוסיפים את החזה ומטגנים עם הבצל כחמש דקות עד שהחזה נהיה לבן.
-
03.
מתבלים עם הרבה כורכום מלח ופלפל שחור.
-
04.
מוסיפים את המים הרותחים ומביאים לרתיחה כחמש דקות.
-
05.
לאחר הרתיחה מוסיפים את הכוסברה ומערבבים.
-
06.
לאחר מכן שמים את האורז ומבשלים עם מכסה סגור עד שכל המים מתאדים.
-
07.
לאחר האידוי מנמיכים את האש ושמים מגבת בין הסיר למכסה ומבשלים עוד כ-5-10 דקות. מגישים עם סלט עגבניות ובצל.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים