המרכיבים ל8 מנות:
- 800 גרם בשר בקר טחון
- 200 גרם בשר עוף טחון
- 1/4 כוס שמן זית
- 1/2 כפית קינמון
- תפוח אדמה גדול מגורד גס
- 2 ביצים
- כפית מלח
- מעט קמח
הוראות הכנה:
-
01.
דופקים את הבשר על משטח חיתוך (לשיחרור חלבונים, עוזר להדביק את התערובת)
-
02.
מערבבים בקערה עם שמן זית קינמון מלח וביצה 1 עד להווצרות מרקם אחיד
-
03.
יוצרים קציצה (בידים רטובות או משומנות)
-
04.
מקמחים טובלים בביצה בתפוחי האדמה המגורדים עד לכיסוי מושלם
-
05.
משמנים מעט מחבת ומבשלים כל קציצה עד השחמה של תפוחי האדמה משני הצדדים.
-
06.
אפשר להגיש בלחמניה או על צלחת בתוספת ירקות
הכנת? כאן מדרגים