המרכיבים ל4 מנות:
- 1 ק"ג בשר בקר (שייטל או כתף), חתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ
- 2 כפות אבקת קארי
- 4 כפות רוטב סויה
- 1 כף חומץ אורז
- שמן לטיגון
- 1 כף ג'ינג'ר קצוץ דק
- 6 שיני שום קצוצות דק
- 1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
- 1 קופסה שימורי עגבניות שרי (כולל המיץ)
- 2 בצלים חתוכים לטבעות
- 1 כף סוכר
- מלח
- עלי כוסברה קצוצים, להגשה
- פלפל שחור
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים בקערה את קוביות הבשר עם קארי, סויה וחומץ. משרים במקרר למשך חצי שעה.
-
02.
מחממים שמן במחבת או בווק ומוסיפים ג'ינג'ר ושום, מערבבים ומטגנים חצי דקה, מוסיפים את הבשר ומטגנים-מערבבים כ-5 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
מוסיפים פלפל, עגבניות שרי ובצל, מערבבים ומוסיפים את מיץ העגבניות, מרתיחים ומבשלים עוד 3 דקות, מתבלים בסוכר, מלח ובפלפל.
טיימר מופעל
-
04.
מסירים מהאש, מפזרים כוסברה קצוצה ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים