מתכון בקר בקארי | השף הלבן

בקר בקארי

בשר בקר בקארי

מאת: מתכון גולש
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בקר בקארי

המרכיבים ל4 מנות:

  • 1 ק"ג בשר בקר (שייטל או כתף), חתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ
  • 2 כפות אבקת קארי
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 1 כף חומץ אורז
  • שמן לטיגון
  • 1 כף ג'ינג'ר קצוץ דק
  • 6 שיני שום קצוצות דק
  • 1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
  • 1 קופסה שימורי עגבניות שרי (כולל המיץ)
  • 2 בצלים חתוכים לטבעות
  • 1 כף סוכר
  • מלח
  • עלי כוסברה קצוצים, להגשה
  • פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה את קוביות הבשר עם קארי, סויה וחומץ. משרים במקרר למשך חצי שעה.

  • 02.

    מחממים שמן במחבת או בווק ומוסיפים ג'ינג'ר ושום, מערבבים ומטגנים חצי דקה, מוסיפים את הבשר ומטגנים-מערבבים כ-5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    מוסיפים פלפל, עגבניות שרי ובצל, מערבבים ומוסיפים את מיץ העגבניות, מרתיחים ומבשלים עוד 3 דקות, מתבלים בסוכר, מלח ובפלפל.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 04.

    מסירים מהאש, מפזרים כוסברה קצוצה ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(139)